Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides
taekkeroer-2_fakta.jpg

Om Dansk Tækkemandslaug

Dansk Tækkemandslaug er en forening af selvstændige tækkemænd, der ønsker at sikre høj kvalitet af tækkearbejde til glæde for alle vores kunder.

Dansk Tækkemandslaug har eksisteret siden 2001, og har siden da - ud over at sikre et højt håndværksmæssigt niveau - haft til opgave at koordinere tækkemændenes fælles interesser på landsplan.

Alle foreningens medlemmer er også medlemmer af Dansk Byggeri. Det betyder, at enhver opgave udført af et medlem i Dansk Tækkemandslaug er dækket af Byg Garanti-ordningen. Du kan læse mere om Byg Garanti her.

Ligeledes stiller Dansk Tækkemandslaug selv en række faglige krav til, hvem der kan blive medlem. Alle, der søger om optagelse, skal derfor godkendes af foreningens bedømmelseskomite, som sikrer at nye medlemmers arbejde lever op til Tækkevejledningen.
Medlemmerne skal også leve op til en række etiske regler som gavner alle parter.

Dansk Tækkemandslaug har også været med til at etablere tækkemands uddannelsen og har i dag også indflydelse på uddannelsens indhold og faglige niveau, gennem aktiv indsats i de faglig udvalg og udpegning af skuemestre.

Dansk Tækkemandslaug